Társaságunkról

A PEGACONSULT Kft. immár több mint tíz éve végez tanácsadói, fejlesztői, rendszerszervezői tevékenységet az informatika terén. Az integrált informatikai rendszerek kiépítése, gondozása és továbbfejlesztése közben is a legújabb technológiákat és innovációkat használjuk.

Cégünk elkötelezett az iránt, hogy ügyfeleit minél magasabb színvonalon tudja kiszolgálni. Ezért a nemzetközi nagyvállalati informatikában használt egyik legsikeresebb szoftverfejlesztési módszertant az Agile-t alkalmazza. (referenciák: IBM, Microsoft, Siemens stb.) Saját tapasztalataink alapján az általunk használt módszertannal gyorsan és megbízhatóan lehet olyan szoftverrendszereket kifejleszteni, amelyek kielégítik a megrendelő igényeit.

Cégünk elismeri az Agile módszertant megalkotók által deklaráltakat, mely szerint értékesebbnek tartjuk:

"Az egyént és a személyes kommunikációt, a módszertanoknál és az eszközöknél.
A működő szoftvert, az átfogó dokumentációnál.
A megrendelővel való együttműködést, a szerződéshez való ragaszkodással szemben.
A változásra való reagálást, a tervek rigorózus követésével szemben.
Noha, fontosak az utóbbiak is, mi fontosabbnak tartjuk az előzőeket."
http://agilemanifesto.org/

Hiszünk benne, hogy akkor találjuk meg a legjobb megoldásokat, ha partnereink céljai iránt elkötelezetten, sikereikért felelősséget vállalva dolgozunk.

Csapatunkban dolgozó magasan képzett, eredményorientált munkatársaink mind szigorú etikai elvárásaink szerint végzik munkájukat. Tudásukat folyamatosan fejlesztik, állandó résztvevői a legújabb informatikai és rendszer-integrációs trendeket vizsgáló európai kutatásoknak is.

A fenntartható fejlődéssel összeegyeztethető technológiák és megoldások mellett köteleztük el magunkat, amelyről úgy gondoljuk, manapság alapvető elvárás egy tisztességes vállalkozással szemben.

Azért dolgozunk, hogy szaktudáson és hitelességen alapuló kapcsolatainkat megerősítsük, a növekvő igények kiszolgálása és további sikeres együttműködések érdekében pedig tevékenységünk kiterjesztésére törekszünk.

Gyakorlati munkánk mellett nagy hangsúlyt fektetünk a nemzetközi informatikai kutatás–fejlesztési tapasztalatok nyomon követésére, számos munkatársunk részt vesz uniós informatikai kutatások konzultációs munkájában.

Map

Kapcsolat

Cím: 1068 Budapest, Városligeti fasor 8/B. fsz. 9-10.
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. 2. emelet 282.
Telephely: 8171 Balatonvilágos, Ady Endre utca 20.
Telefon: +36 20/359 7843