Rólunk mondták

VPE – Kapella rendszer

"Európa legfejlettebb vasúti megrendeléskezelő rendszere a (PEGACONSULT munkatársai által létrehozott) Kapella."

2008. május 27.
Pierre Chauvin - Európai Munkabizottság Elnöke.


"A vasúti pályakapacitás elosztásának IT támogatására új informatika rendszert vezetett be a Vasúti Pályakapacitás-elosztó Kft. - közölte a társaság az MTI-vel. A november végétől üzemelő KAPELLA nevet viselő informatikai megoldás a korábbi rendszert váltotta ki. Pákozdi István, a VPE Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a KAPELLA-rendszert  a PEGACONSULT Kft. építette ki. Az új rendszer előnye, hogy teljes integrációt biztosít a teljes vasúti menetrendet tartalmazó adatbázissal."

2007. december 1.
MTI

MÁV Trakció Zrt.

A Trakció Üzletágnál a PEGACONSULT Kft. által fejlesztett VONTAT nevű számítógépes program segíti a vontatási üzleti folyamatok irányítását, dokumentálását.

"Ez idáig a tehervonat-továbbítási megrendeléseket, módosításokat, lemondásokat faxon kaptuk meg, egy idő után követhetetlenné váltak a módosítások. Nagyon hiányzott egy olyan rendszer, amiben nyilván tudjuk tartani a vonattovábbítási megrendeléseket és azok teljesítését."

"Mindenképp szeretném elmondani, hogy a vontatás tervezésének és irányításának informatikai támogatásával nemcsak korszerűsítjük munkamódszereinket, hanem modern, kevesebb stresszel járó munkahelyeket biztosítunk kollégáinknak. A munkaidőből eddig nagy arányt elvevő, lélekölő adminisztráció így jelentősen csökken."


2007. február 5.
Küsz András - gépészeti kontrolling igazgató - Vasutas magazin

MÁV Zrt.

"A MÁV Rt. vezetősége a Vezetői Információs rendszer bevezetését sikertörténetnek minősítette". Ahogy megfogalmazták, "a MAVIR rendszerrel olyan eszköz birtokába jutott a MÁV, amely az elfogadott irányítási stratégiához igazodva információval szolgálja ki a vezetést, támogatja a döntés előkészítést.
A kialakított rendszer a méreténél, funkcionalitásánál fogva is a nagy (sőt óriási) informatikai alkalmazások körébe tartozik, amelynek létrehozása hatalmas teljesítmény."


2004. augusztus 30.
Eck Ilona (Freesoft gazdasági vezér-igazgató - a PEGACONSULT munkatársainak a sikeres együttműködés végén)

Map

Kapcsolat

Cím: 1068 Budapest, Városligeti fasor 8/B. fsz. 9-10.
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. 2. emelet 282.
Telephely: 8171 Balatonvilágos, Ady Endre utca 20.
Telefon: +36 20/359 7843